Nieuws

Op de foto voor jouw Valentijn
Geplaatst op 29/01/2019

Op de foto voor jouw Valentijn! Op 13 februari, de dag voor Valentijnsdag, kan je op het winkelcentrum tussen 13.00 en 17.00 uur middels een green screen een foto voor jouw geliefde laten maken. De foto krijgt uit... Lees meer »

Give a Wish!
Geplaatst op 11/12/2018

Gun jij iemand een mooie kerst, heb jij een wens voor iemand? Haal dan snel een wenskaart bij één van de winkeliers. T/m woensdag 19 december staat er in iedere winkel een box waar deze wenskaart in gede... Lees meer »

Valentijn op het Mereveldplein
Geplaatst op 01/02/2018

Valentijnsdag - Zaterdag 10 februari 2018 van 11 - 15 uur Dit jaar wordt het weer super gezellig op het Mereveldplein met Valentijnsdag! ... Lees meer »

Valentijnswensen in Winkelcentrum Mereveldplein
Geplaatst op 16/02/2017

Valentijnswensen in Winkelcentrum Mereveldplein   Afgelopen zaterdag konden bezoekers van Winkelcentrum Mereveldplein een Valentijnsdboodschap inspreken voor hun geliefde. In een All you need is love sett... Lees meer »

Stralend de winter door!
Geplaatst op 03/01/2017

Eindeloze variatie met LP Tecni.art Naar je werk, een avondje uit, sporten of een date? Met de professionele stylingproducten van L'Oréal Professionnel Tecni.art kun je jouw look eindeloos blijven vari&e... Lees meer »

Make a Wish decemberactie Mereveldplein
Geplaatst op 15/12/2016

Afgelopen zaterdag is de Make a Wish actie begonnen! Heb jij je wens al ingeleverd? Deze zaterdag zijn de kerstdames er weer om jou te helpen met je wens. Kan jij niet wachten? Haal dan nu je wenskaart op bij ... Lees meer »

Make a Wish Mereveldplein
Geplaatst op 08/12/2016

Deze week is het zover... de start van Make a Wish Mereveldplein!   Gedurende de aankomende weken maak jij kans om jouw wens in vervulling te laten gaan voor een ander. Hoe de actie er uit zal zien en ... Lees meer »

Mereveldplein verwelkomt De Vershoek
Geplaatst op 08/10/2016

Tapenades, olijven, verschillende heerlijke kazen en noten, biologische thee, Mediterraanse lekkernijen, diverse broden en glimmende appels en ander fruit: De Vershoek op het Mereveldplein in De Meern v... Lees meer »

Verwenbrunch Mereveldplein een succes!
Geplaatst op 31/05/2016

Een klein feestje op het Mereveldplein zaterdag 28 mei jl.: gratis verwenbrunch voor iedereen die wilde aanschuiven – indien plek. Cora van Straaten van de banketbakker: “We hebben dit georganiseerd om... Lees meer »

Valentijn bij het Mereveldplein De Meern
Geplaatst op 20/02/2016

Zaterdag 13 februari was onze Valentijnsactie. Je kon je eigen filmpje opnemen waarbij je kans maakt op een ontbijt op bed. Het was een groot succes! Bekijk onze Facebookpagina om alle filmpjes en de winnaars te z... Lees meer »

Wensen komen uit op het Mereveldplein
Geplaatst op 08/12/2015

Heb je een wens voor een ander of jezelf? Vul dan je wens in op de wensflyer en wie weet gaat jouw wens in vervulling! De wensflyer is van 1 t/m 13 december 2015 beschikbaar bij de winkels op en rondom het M... Lees meer »

Feestelijke heropening Mereveldplein
Geplaatst op 03/09/2015

Vrijdag 4 september is de feestelijke heropening van Mereveldplein! Van 15.00 uur tot 21.00 uur is er van alles te beleven! Er zijn diverse optredens en ook voor de kinderen is er tussen 15.00 en 17.00 uur een s... Lees meer »

FINAL Sale bij Klabbers Schoenen
Geplaatst op 14/07/2015

Heeft u al geprofiteerd van de Final Sale van Klabbers Schoenen? Vanaf maandag 13 juli, 13.00 uur ontvangt u 50% korting op: Kinder-*, Dames- en Herenschoenen uit de Sale!** Let op: Korting gaat van de hoogste... Lees meer »

Nieuwe winkel Laura's Bloemen geopend
Geplaatst op 23/06/2015

Maandag 22 juni is de prachtige nieuwe winkel van Laura's Bloemen geopend! Graag helpen wij u bij uw keuze en geven u advies over onze producten, zodat u hier lang van kunt genieten. Kortom, kom langs en laat ... Lees meer »

BBQ is een feest bij Slagerij Vernooij!
Geplaatst op 12/06/2015

Hoe fijn is het om tijdens een mooie zomerdag te genieten van een hapje, een drankje, goed gezelschap en de geur van vers gegrild vlees op de barbecue. Buiten eten is een feest! Als barbecuespecialist hebben wij een z... Lees meer »

Start 1e fase bestrating
Geplaatst op 27/05/2015

De eerste fase van de nieuwe bestrating van Mereveldplein is in volle gang! Alle winkels in en rondom het Mereveldplein zijn goed bereikbaar. ... Lees meer »

Revitalisatie Mereveldplein verloopt voorspoedig
Geplaatst op 30/04/2015

Met een gezamenlijke druk op de knop werd begin dit jaar symbolisch de eerste paal geslagen voor het nieuwe winkelcentrum Mereveldplein. De verbouwing loopt voorspoedig; eind augustus 2015 moet alles klaar zijn. ... Lees meer »

Het staal gaat erop
Geplaatst op 21/04/2015

De fundering is gelegd en het staal wordt op de vloer gezet. De bouwwerkzaamheden voor ons Mereveldplein lopen voorspoedig.   ... Lees meer »

De verbouwing volgen?
Geplaatst op 10/04/2015

Wil je de verbouwing van ons Mereveldplein op de voet volgen, kijk dan bij Foto's. Hoe het was en hoe het allemaal gaat worden.     ... Lees meer »

Boekhandel Kees Visscher naar de nieuwe winkel
Geplaatst op 02/03/2015

Ook Boekhandel Kees Visscher heeft zijn oude stek op het Mereveldplein inmiddels ingeruild voor een hele mooie nieuwe winkel op een andere plek op het Mereveldplein. Onze boekhandel is nu gevestigd tussen Bakkerij Ver... Lees meer »

Planning verbouwing Mereveldplein
Geplaatst op 19/01/2015

Vorige week zijn de sloopwerkzaamheden op het Mereveldplein gestart. Hier volgt een overzicht  van de planning van de verschillende fases van de bouw. LET OP: Dit is een planning. Aan de data kunnen geen rech... Lees meer »

Evenementen in het winkelcentrum
Geplaatst op 19/01/2015

Dit jaar zijn er weer verschillende activiteiten gepland in het winkelcentrum. De exacte data zijn nog niet bekend, maar deze komen zo snel mogelijk op de website te staan. Houdt mereveldplein.nl dus goed in de gaten!... Lees meer »

Sloop is gestart!
Geplaatst op 16/01/2015

Vorige week zijn de sloopwerkzaamheden op het Mereveldplein gestart. De aannemer Regiobouw is begonnen met de sloopwerkzaamheden en heeft een tweetal tijdelijke winkelunits neergezet voor de Grote Schaar en Laura'... Lees meer »

Nieuwe website voor Mereveldplein
Geplaatst op 27/11/2014

Winkelcentrum Mereveldplein heeft een nieuwe website! Je kunt hier terecht voor het laatste nieuws, het winkeloverzicht, evenementen en foto's. Houd de website in de gaten, want ook de meest actuele aanbiedi... Lees meer »

Vernieuwing voor winkelcentrum Mereveldplein
Geplaatst op 26/11/2014

Hoorne Vastgoed zal winkelcentrum Mereveldplein in De Meern herontwikkelen en uitbreiden. Doelstelling is om het winkelcentrum een totaal nieuwe gevel te geven en completer te maken door middel van Vomar Voordeelmark... Lees meer »

Adres & Route

Mereveldplein
3454 CJ
De Meern