Mereveldplein verwelkomt De Vershoek

08 okt

Tapenades, olijven, verschillende heerlijke kazen en noten, biologische thee, Mediterraanse lekkernijen, diverse broden en glimmende appels en ander fruit: De Vershoek op het Mereveldplein in De Meern verleidt je voordat je het weet. Afgelopen 5 oktober ging deze nieuwe aanwinst open.

 

Eigenaar Ahsian El Hadaoui is trots op zijn nieuwe winkel. Het is zijn tweede filiaal, hij heeft al een winkel in het centrum van Utrecht. De Meern kon zo’n winkel nog wel gebruiken, vond hij. Gevraagd naar de specialiteit zegt hij: “Wij hebben de lekkerste kaas van het land, die is bekroond. Die is nu omdat we open zijn in de aanbieding.” Alle tapenades en marinades maakt hij in eigen huis. En eerlijk is eerlijk: ze stralen je tegemoet in hun bakje…

 

Eigenlijk wilde Ahsian eerder openen, maar – zoals dat altijd gaat – zat de verbouwing wat tegen. Lekkage en andere obstakels zorgden ervoor dat het begin oktober is geworden in plaats van medio september. Maar nu staat hij dan trots in zijn nieuwe winkel. De moeite waard om een kijkje te nemen!

 

Adres & Route

Mereveldplein
3454 CJ
De Meern